GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Fødselsdage er altid en særlig dag på året. De fleste vælger ikke at gøre det store show ud af eksempelvis en 37 års fødselsdag, hvorimod en rund 40 års fødselsdag skal fejres med manér. Vi har spillet til mange forskellige typer fødselsdage og DJ til 40 års fødselsdag er nok et af de type arrangementer vi har spillet allermest til. Hos MusikDJ har vi fokus på tæt kundekontakt, kvalitet, dygtige og smilende DJ’s og selvfølgelig en tæt dialog om dansemusikken til din fødselsdagsfest.

Mads DJ Lej En DJ MusikDJ Kobenhavn
DJ Til Bryllup MusikDJ Lys Effekt
DJ Til 40 Aars Fodselsdag MusikDJ
DJ Til Fødselsdag MusikDJ Gentofte
Glade Gæster Dj Til 40 Års Fødselsdag
Dans 40 Ars Fodselsdag MusikDJ
DJ Til 30 Aers Foedselsdag MusikDJ Sjalland (1)
Rene DJ 40 Fodselsdag Kobenhavn
 

DJ TIL 40 ÅRS FØDSELSDAG – GOD MUSIK HELE AFTENEN

  • Vores mål for en god DJ til din 40 års fødselsdag er fokus på god musik, som tilfredsstiller dig og dine gæster. Det er en aften i dit tegn og vi skal så vidt muligt have frem i lyset hvilken musik, der er den rigtige til netop din fødselsdagsfest. Det gør vi ved at have en tæt dialog, inden festlighederne, omkring musikalske genrer og stilarter. Kommunikation er afgørende, så det er vigtigt at tale sammen omkring alle elementer vedrørende musikken og det mobildiskotek vi leverer.
  • Vi arbejder ud fra en simpel regel – den bedste fest er lagt an på de bedste forberedelser. Derfor opfordrer vi dig altid til at lave en inspirationsliste med musikønsker som dirigerer os hen imod den genre og stil du tænker er optimal til din 40 års fødselsdag. DJ’en vil modtage listen, forberede sig, og bygge videre på musiklisten inden selve festen så vi er velforberedte.
  • Når selve fødselsdagen løber af staben tager vi selvfølgelig også imod ønsker fra gæsterne. Vi forsøger efter bedste evne at spille de ønsker, der end måtte komme løbende igennem festen så alle bliver tilgodeset. Det skal siges at vi er ambassadører for en god dansemusik og ikke individuelle ønsker og behov, hvorfor vi tillader os at holde den retning du på forhånd har dirigeret. Hvis du har frabedt dig Techno eller hård Rock giver det ikke mening at spille dette selvom det bliver ønsket.
  • Når tiden nærmer sig din 40 års fødselsdag kontakter din personlige DJ for aften dig via et telefonopkald. Alle vores udøvende artister og DJ’s tager ansvar og foretager et opkald til dig i ugerne op til fødselsdagsfesten således at alle forventninger afstemt. De praktiske ting bliver talt igennem, opsætning, placering og selvfølgelig musikken til festen bliver talt igennem så vi igen rammer det du har af tanker til din 40 års fødselsdagsfest

Læs mere om andre runde dage – DJ fødselsdag. DJ til 30 års fødselsdag.  DJ til 50 års fødselsdag.  DJ til 60 års fødselsdag.

 

Videoanmeldelser fra glade fødselarer

Vores erfarne Fødselsdags-djs

Når du benytter MusikDJ’s mobildiskotek til din 40 års fødselsdag er den gode dansemusik dirigeret af en dygtig DJ. Alle vores DJ’s har god erfaring med netop DJ til 40 års fødselsdag. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne, læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode dansemusik.

DJ Jacob 40 Ars Fodselsdag MusikDJ

DJ Jacob Fødselsdags DJ

MusikDJ Mathias Ipsen DJ 4

DJ Mathias Fødselsdags DJ

MusikDJ Kristian DJ 40 Ars

DJ Kristian Fødselsdags DJ

DJ Jesper 30 Års Fødselsdag

DJ Jesper Fødselsdags DJ

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ til 40 års fødselsdag. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din 40 års fødselsdag.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til 90’er fest til din 40 års fødselsdag, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din 40 års fødselsdagsfest.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der tale om en fødselsdag, hedder spilletiderne ofte kl. 22.00 – 02.00. Til jubilæer og receptioner spiller DJ’en ofte fra kl. 14.00 – 18.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for 40 års fødselsdag og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

BOOKING ER NEMT – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Skriv lidt om dine forventerninger til DJ til 40 års fødselsdag. Hvor mange gæster forventes, fødselsdagsfestens lokation, datoen for festen, lidt om dine gæster og andre ting ved festen, der vigtigt for os at vide.
2 Vi modtager din henvendelse og kigger den nøje igennem. Har vi alt information om din 40 års fødselsdag, får du tilsendt et tilbud med pris og hvad du kan forvente. Efterfølgende bekræfter du og overlader resten til os.
3 Når din fødselsdagsfest nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Ændringer justeres ind, mere lys eller andet bliver talt igennem. Din personlige fødselsdags-DJ ringer til dig og taler musikønsker igennem så vi alle er på samme bølgelængde.

Modtag tilbud på DJ til 40 års fødselsdag

Modtag et gratis tilbud på DJ til din kommende fødselsdagsfest. Skriv den nødvendige info og vi skriver retur med et skriftligt uforpligtende tilbud, hvor beskrivelser og meget mere er listet. Sidder du inde med spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os på telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer