GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe

MusikDJ vil mere end gerne hjælpe med at give din 50 års fødselsdag god dansemusik, en professionel DJ samt det helt rigtige lyd og lys set-up. DJ til 50 års fødselsdag er noget som vi har prøvet mange gange og vi ser det altid som en sjov og inspirerende mulighed for at finde klassiskerne frem i kombination med nyere hits fra radioen. MusikDJ forsøger af spille musik der rammer lige præcis dig og dine gæsters ønsker. Derfor har vi altid en bred portefølje med at sange og numre i en bred vifte af genre ved DJ til din 50 års fødselsdagfest.

DJ 50 Års Fødselsdag MusikDJ
DJ Til 30 Aers Foedselsdag MusikDJ Sjalland (1)
DJ Til 40 Aars Fodselsdag MusikDJ
Glade Gæster Dj Til 40 Års Fødselsdag
DJ Til Fødselsdag MusikDJ Gentofte
Dans 40 Ars Fodselsdag MusikDJ
DJ Til Bryllup MusikDJ Lys Effekt
DJ Henrik DJ Til 50 Års Fødselsdag MusikDj
 

DJ TIL 50 ÅRS FØDSELSDAG – FESTMUSIK TIL DIT BEHOV

  • MusikDJ leverer musik i øjenhøjde. Vi er ikke snerpede DJ’s, som ikke tager imod ønsker fra gæsterne. Vi går ind for tæt dialog både før og under fødselsdagsfesten. DJ til 50 års fødselsdag handler om dig og dine ønsker og tanker til en god dansefest. Vi tager altid den tid, der skal til, for at vi i fællesskab kan få lavet den bedste mulige oplevelse, da det kun er én gang man fylder 50 år.
  • Den bedste DJ til 50 års fødselsdagsfest, er den der er godt forberedt. Derfor har vi hos MusikDJ procedurer for hvordan vi sikre den gode dansemusik, der er i øjenhøjde med dig og dine gæster, da vi jo er til for jeres skyld og ikke vores egen. Vi opfordrer jer til at i sammensætter en musikliste med 15-25 numre, der fungerer som inspiration til os. Via denne liste forbereder vores DJ’s sig ud fra dine retningslinjer og bygger videre på listen til selve fødselsdagsfesten.
  • En DJ til 50 års fødselsdag har den styrke at han er omstillingsparat og hurtigt kan flette forskellige numre sammen. Det vil sige at via vores erfaring kan DJ’en læse dansegulvet og skifte musik ud fra det moment, der virker til det pågældende tidspunkt. Er det tid til natmad kan musikken skrues lidt ned, kommer der et uventet indslag hjælper vi med dette.
  • Hos MusikDJ tager alle vores DJ’s til fødselsdage en tæt kontakt med vores kunder. Den personlige DJ for aftenen foretager et telefonopkald med det formål at tale forventninger igennem. Du har måske nogle forstillinger som du og DJ’en kan tale igennem. Vi har prøvet det rigtig mange gange før og har set hvad det virker godt og mindre godt. Derfor er den personlige samtale vigtig for fødselsdagsfesten så alle er på samme bølgelængde.

Læs mere om andre runde dage – DJ fødselsdag. DJ til 30 års fødselsdag.  DJ til 40 års fødselsdag. DJ til 60 års fødselsdag
 

Videoanmeldelser fra tilfredse fødselarer

Vores erfarne Fødselsdags-djs

Når du lejer et mobildiskotek til din 50 års er den gode dansemusik dirigeret af en god DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med DJ til 50 års fødselsdag og er matchet op ud fra dine forskrifter. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager imod ønsker fra gæsterne, læser dansegulvet så den rigtige musik spilles på det rigtige tidspunkt og generelt er til for at underholde med den gode dansemusik til festen.

MusikDJ Ronni DJ Plade2

DJ Ronni DJ til 50 års

MusikDJ Kristian DJ 40 Ars

DJ Kristian DJ til 50 års

DJ Mikkel 50 Års FødselsdagMusikDJ

DJ Mikkel DJ til 50 års

DJ Jacob 40 Ars Fodselsdag MusikDJ

DJ Jacob DJ til 50 års

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ til 50 års fødselsdag. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din 50 års fødselsdag.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til 90’er fest til din 50 års fødselsdag, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din 50 års fødselsdagsfest.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der tale om en fødselsdag, hedder spilletiderne ofte kl. 22.00 – 02.00. Til jubilæer og receptioner spiller DJ’en ofte fra kl. 14.00 – 18.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for 50 års fødselsdag og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ DJ DET ER NEMT – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Skriv lidt om de tanker du har gjort dig til fødselsdagen. Hvor mange gæster forventes? Fødselsdagsfestens lokation? Datoen for din 50 års, lidt om dine gæster og andre ting ved festen, du føler vi bør vide.
2 Vi modtager din e-mail som vi læser igennem. Har vi alt info om din DJ til 50 års fødselsdag, modtager du et tilbud med alle beskrivelser. Vil du booke så bekræfter du blot og overlader resten til os.
3 Når din fødselsdag nærmer sig vender MusikDJ retur til dig. Ændringer justeres ind eller andet bliver talt igennem. Din personlige fødselsdags-DJ ringer til dig og taler musikken igennem så alle er klædt til festen.

Modtag tilbud på DJ til 50 års fødselsdag

Finder du ovenstående interessant og gerne vil høre mere om et konkret tilbud, så vil vi meget gerne modtage en mail fra dig. Benyt nedenstående kontaktformular og skriv lidt om din 50 års fødselsdag, drømme og tanker. Vi glæder os til at høre fra dig og ring gerne hvis dette er mere bekvemt – Telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer