GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Musikken og DJ til 60 års fødselsdag er helt essentiel for en god oplevelse og dansefest. Hos MusikDJ gør vi meget ud af, at identificere netop dine behov, ønsker og tanker til musikken i løbet af aftenen. Vi har en fast procedure for at sikre kvalitet og musik i øjenhøjde med gæsterne. Vi har alt i lyd og lys og ingen fødselsdag er for lille eller stor. I det følgende kan du læse mere om DJ til 60 års fødselsdag.

DJ Henrik DJ Til 50 Års Fødselsdag MusikDj
Dans 60 Års Fødselsdag Musikdj
DJ Til 40 Aars Fodselsdag MusikDJ
Jette Dans Musikdj
DJ Til Fødselsdag MusikDJ Gentofte
Dans Musik 60 Aar Fodselsdag Musikdj
DJ Til Bryllup MusikDJ Lys Effekt
DJ 50 Års Fødselsdag MusikDJ
 

DJ TIL 60 ÅRS FØDSELSDAG – MUSIK TIL FEST OG DANS

  • Omdrejningspunktet ved en DJ til din 60 års fødselsdag er efter vores mening god dansemusik, som er efter dig og dine gæsters behov. Det er en fest-aften i dit tegn og hos MusikDJ søger vi at få frem hvilken musik, der er den rigtige til netop din fødselsdagsfest. Det gøres ved at have en tæt dialog inden festlighederne omkring musikalske genrer. Samtale og forventningsafstemning er afgørende så alle elementer vedrørende musikken og det mobildiskotek vi leverer er fuldstændig på plads.
  • Vi arbejder ud fra en sætning – den bedste 60 års fødselsdag er smedet sammen med de bedste forberedelser. Vi opfordrer dig derfor altid til at lave en musikliste med ønsker, der fungerer som inspirationsliste til musikken. DJ’en vil læse musiklisten igennem, forberede sig ud fra forskrifterne, og bygge videre på musiklisten inden selve fødselsdagsfesten.
  • Når festdatoen løber af staben for din 60 års fødselsdag skal vi selvfølgelig forsøge hele tiden at afkode den rigtig musik til det rigtig tidspunkt. Vi tager imod musikønsker fra gæsterne til fødselsdagen og gør vores for at det passer ind i den musikstil der er blevet forberedt. Vi har til formål at skabe den helt rigtige fest for dig hvorfor musikken også skal afstemmes dertil.
  • Den personlige kontakt ved leje af DJ til 60 års fødselsdag prioriterer vi meget hos MusikDJ. Derfor foretager din personlige DJ til fødselsdagsfesten et opkald hvor i taler sammen direkte og får gennemgået festen skridt for skridt. Det er samtidig en god mulighed at få talt om eventuelle specialønsker der måtte være.

Læs mere om andre runde dage – DJ fødselsdag | DJ til 30 års fødselsdag |  DJ til 40 års fødselsdag |  DJ til 50 års fødselsdag.

 

Videoanmeldelser fra smilende fødselarer

Vores erfarne Fødselsdags-djs

Når du benytter MusikDJ’s mobildiskotek til din 60 års fødselsdag er den gode dansemusik dirigeret af en professionel DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med netop DJ til 60 års fødselsdag. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne, læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode musikoplevelse.

DJ Peder Fest 60 Års

DJ Peder Fødselsdags DJ

DJ Jacob 40 Ars Fodselsdag MusikDJ

DJ Jacob Fødselsdags DJ

DJ Mikkel 50 Års FødselsdagMusikDJ

DJ Mikkel Fødselsdags DJ

MusikDJ Ronni DJ Plade2

DJ Ronni Fødselsdags DJ

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ til en 60 års fødselsdag. Prisen afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en til en 60 års fødselsdag.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje i forhold til din fødselsdag.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge til din fødselsdag. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden. Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til en 60 års fødselsdag.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos MusikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest til din fødselsdag. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet. Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til 90’er fest til din 60 års fødselsdag, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek med lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din 60 års fødselsdag.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der tale om en fødselsdag, hedder spilletiderne ofte kl. 22.00 – 02.00. Til jubilæer og receptioner spiller DJ’en ofte fra kl. 14.00 – 18.00.

Det er desuden en mulighed, at bestille en DJ til at spille under middagen til din 60 års fødselsdag.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, så festen ikke skal stoppes til din 60 års fødselsdag. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ til din 60 års fødselsdag beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ DJ ER NEMT – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventerninger for DJ til 60 års fødselsdag. Forventligt antal gæster, lokation for fødselsdagfesten, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læser den igennem. Såfremt alt information haves om din 60 års fødselsdag, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten.
3 Når din fødselsdagsfest nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din personlige fødselsdags-DJ ringer til dig og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger.

Modtag tilbud på DJ til 60 års fødselsdag

Er du interesseret i at høre mere om hvordan MusikDJ kan bidrage med DJ til 60 års fødselsdag så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på leje af DJ, udstyr, lys og lyd. Vi glæder os til høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer