GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Skal du afholde et festarrangement på Alhambravej 7, på Frederiksberg, så kan MusikDJ hjælpe dig med lyd, lys og musikudstyr til festen. MusikDJ og Advokat firmaet Martinelli, er gået sammen i et samarbejde omkring DJ’s til deres festbegivenheder. Vi har spillet på Alhambravej før og kender godt til stedet, udstyret, optimale måder for opsætning af lys og DJ-udstyr, samt kan rådgive omkring den optimale måde, at  opsætte mobildiskoteket til dit bryllup, fødselsdag, konfirmation, firmafest, julefrokost, eller hvad end din anledning er.

Alhambravej 7 – Den Gamle Dansesal

Den Gamle Dansesal er et ideelt sted til, at afholde bryllupper, fødselsdage og andre festbegivenheder hvis man ønsker sin store dag i det flotte omgivelser. Den Gamle Dansesal blev opført i 1929 og fik i 2012 er gennemgribende istandsættelse hvor den gamle stuk blev genskabt. Salen har knapt 5 meter til loftet og danner rammen om en eventyrlig og fantastisk aften uanset anledningen.

Den Gamle Dansesal er centralt beliggende på Frederiksberg og der er gode tilkørselsmuligheder samt 8 parkeringspladser knyttet til salen. Salen er velegnet til 70 spisende gæster. For mere information og spørgsmål kontakt Thomas Nederby på tlf. 3347 7910 eller e-mail: tn@adv-martinelli.dk

 

MusikDJ’s samarbejde med Alhambravej

Som tidligere nævnt har MusikDJ tidligere spillet til festbegivenheder på Alhambravej. Vi har et godt og gennemgribende kendskab til stedet men også folkene bag. Vi kender til mulighederne, til udstyret, pæn og præsentabel opsætning af diskoteket

Udstyr til begivenheder på Alhambravej

  • Højtalere: I salen er der krav fra kommunen om, at alt forstærket musik skal gå igennem deres fastmonterede anlæg. Det vil sige, at højtalersystemet allerede er installeret i salen. Musikanlægget er udstyret med 8 satellithøjtalere samt en bas-enhed i hjørnet, der tilsammen giver et rigtig fint lydbillede i hele lokalet. Derudover, er der mulighed for opkobling af iPhone/MP3-afspiller/iPod – alt med minijack indgang. Lydniveauet kan justeres manuelt via et betjeningspanel i hjørnet, hvor bas-enheden er lokaliseret. Generelt er lyd-systemet ideelt tilpasset salen og danner en god ramme for musik, lys og god dansestemning.
  • Lys: MusikDJ har mulighed for at medbringe forskellige typer af lys-udstyr. Har du nogle specifikke drømme, ønsker eller tanker, så kontakt os via nedenstående kontaktformular og vi kan indgå dialog omkring lys-effekterne. Dog, er vores erfaring med Dansesalen, at 2 lys-effekter monteret på et stativ er tilstrækkeligt for, at give en god dansestemning.
  • DJ-udstyr: Vi medbringer altid vores egne pladespillere eller cd-afspillere til Alhambravej. Afhængigt af hvilken DJ fra MusikDJ, som spiller til din begivnhed så er det enten Numark TT-500 eller Pioneer CDJ-1000 som bliver benyttet. Begge varianter er professionelt DJ-udstyr, som med garanti leverer varen, hver gang!

 

Modtag et uforpligtende tilbud på leje af DJ på Alhambravej

Er du interesseret i, at benytte MusikDJ til dit festarrangement på Alhambravej? Så benyt nedenstående kontaktformular hvor du kan indtaste dine kontaktinformationer, samt skrive detaljer omkring dit festarrangement på Alhambravej.
* Vi svarer tilbage inden 24 timer

 Kontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer