Ring - 71 99 40 60 - vi sidder klar til at hjælpe ved telefonen

Årligt DJ-møde med fokus på lyd

For andet år i træk har vi hos MusikDJ afholdt faglig aften, et arrangement hvor DJ’s bliver inviteret til en aften i det faglige tegn kombineret med vidensdeling på kryds og tværs af de mange oplevelser vi alle kontinuerligt oplever.

FAGLIGT INDLÆG OMKRING TEMAET: LYD

Den første november stod 25 DJ’s i Den Gamle Dansesal på Alhambravej i København hvor temaet for det faglige input var lyd.
Som mobil-DJs kommer vi i mange specielle steder og lokaler. Vi står ofte på Slotte til eksempelvis bryllupper med marmorgulve og klinke vægge, på husbåde med 8-kantet glaskupler, lokaler med meget højt til loftet – alle sammen miljøer, der lydmæssigt giver udfordringer.

Søren fra Hands of Production er uddannet lydteknikker fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, har undervidst i lyd i mere end 12 år og har sin dagligdag i DR som lydteknikker. Søren var inviteret til at tale om lyd og dennes grundlæggende egenskaber for at kunne skabe det bedst mulige lydbillede.

MusikDJ Årligt DJ Mode2 (1)
MusikDJ Årligt DJ Mode4 (1)
MusikDJ Årligt DJ Mode (1)
MusikDJ Årligt DJ Mode3 (1)
Fase, længebølger, lydens hastighed, frekvens, hertz , staking, og masse tekniske begreber var starten på indlægget. Som Søren selv sagde, vi skal for en kort stund tilbage til fysik lokalet for at får hvad lyd er. Søren uddybede de forskellige muligheder vi som DJs kunne benytte os af for at ”ringe lokalet ud” som de hedder på fagsprog. Hvordan skaber vi det bedst mulige lydbillede ud fra det givne rum vi står placeret i? Hvilke indstillinger kan benyttes for eksempelvis, at få mere diskant ud af højtalerne? Spørgsmål som disse blev besvaret og delt DJ’s imellem. Søren’s små tips og tricks bevirkede, at selv ved små simple justeringer kan vi opnå et langt bedre lydbillede. Det var lærerigt for alle DJ’s.

TID TIL HISTORIER OG GOD MAD

Efter en god omgang fagligt input stod den på middag fra en lokal restaurant med alt der hørte til. Snakken om det faglige indlæg forblev i lokalet. Flere fik delt historier med hinanden og gået i detaljen med den teorietisk viden kombineret med de udfordringer den enkelte DJ stod overfor.

Det er vigtigt for MusikDJ konstant at udvikle os både på den musikalske del men også på de mere tekniske områder som er ligeså vigtig en del af oplevelsen ved et mobildiskotek.Kontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 36723785 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer