GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Danish Dee Jay Awards - Finalen - 2017

Årets finale i Danish Dee Jay Battle

Det syttende Danish Dee Jay Awards blev i går d. 16 april afholdt i Amager Bio hvor den danske DJ-branche hylder 2016 for nogle af de største musikalske præstationer. Mobil-DJs, Kendte DJ’s, artister og MusikDJ var selvfølgelig med for at se årets show, men mest af alt for at se Danish Dee Jay Battle.
I dag ligger meget af den danske DJ-branche nok med tømmermænd efter årets to største begivenheder, nemlig Danish Dee Jay Award og Club Awards som hylder den danske Klub-scene.

Danish Dee Jay Award havde et hav af kendte artister på programmet, samt legendariske danske DJs til at overrække priserne. Blandt nogle få kan nævnes, Kenneth Bager, Pelle Peter Jensen fra LÅGSUS på P3, Sjakalen, Chief 1 og mange flere.

Det mest interessante for MusikDJ vedkommende har været at følge den Danish Dee Jay Battle, som er en konkurrence mellem danske DJs i hele landet. Der har været to semifinaler på henholdsvis Nattoget i Slagelse for de Sjællandske deltagere og Al Capone i Tønder for de Fynske og Jyske DJ-deltagere.

DJ Ary2
Publikum DDJA
DDJA Pris
Nicolai Strand DDJA 2017
Til Danish Dee Jay Battle har hver DJ 15 minutter til at vise hvad de kan. De vælger selv musikken, samspillet, overgange og trick som de vil benytte sig af igennem deres set. Der er tre dommere, der vurdere hver DJ ud fra blandet andet, musikvalg, teknik og udstråling.

Vinderen fra Øst seminfinalen var Nicolaj Strand, der normalt er DJ i København og vinderen fra Vest var tidligere vinder fra 2014 DJ-Ary som normalt er DJ i Århus og omegn. Det hele kulminerede i går d. 16 april i Amager Bio hvor de semifinalister skulle mødes face-to-face i finalen.

Den første deltager var Nicolaj Strand, der lagde et høj niveau. Efter vores mening manglede han noget af hans sædvanelige udstråling bag pulten. Måske var der nervøsitet, hvilket havde været fuld forståeligt.

DJ Ary, Danish Dee Jay Battle vinder fra 2014, kom umiddelbart efter Nicolaj Strand. Top-tunet DJ Ary lagde hårdt fra start med et remix af MØ – Lean On. DJ Ary blev ved med at overraske publikum igennem de 15 minutter, som gjorde at han tog sejren igen i 2017. Fortjent sejr til DJ Ary og stort tillykke til begge deltagere for at være med. Kæmpe ære.Kontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer