GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Skal du bruge en DJ i Aalborg, så er du kommet til det rette sted. Hos MusikDJ kan vi tilbyde en professionel DJ med komplet anlæg, lyd og lys som vil gøre din fest til noget helt særligt. Mange års erfaring har gjort os i stand til, at give dig den bedst mulige oplevelse og sørge for, at din fest vil blive et minde for livet. Vi kan hyres til alle former for fester og vi har altid et arsenal af musik med os.

Rene DJ Aalborg MusikDJ
DJ I Aalborg Fest Lys MusikDJ
DJ MusikDJ Sjov Aalborg
Fest Leje Af DJ Aalborg MusikDJ
DJ Aalborg DJ Fest Musikdj
DJ Aalborg Pult Musik
DJ Aalborg Fest Kram MusikDJ
Dj MusikDJ Aalborg
 

DJ I AALBORG – MUSIKKEN TIL DIN FEST

  • Essensen ved en DJ til din fest i Nordjylland er uden tvivl god dansemusik, som passer til dig og dine gæster. Det er en fest efter dit hoved og hos MusikDJ er det vores fornemste opgave, at finde ud af hvilken musik der passer perfekt til lige netop din fest! Dette gøres bedst ved, at have en personlig og tæt kommunikation inden festen, så vi kan blotlægge de musikalske genre der skal spilles til din fest. Netop personlig samtale og en afstemning af vores og dine forventninger er absolut afgørende, så alle detaljer omkring musikken til din fest er på plads inden det går løs.
  • Vi er af den overbevisning, at den bedste fest afhænger af de bedste forberedelser. Vi vil derfor altid bede dig lave en musikliste med specifikke numre du ønsker skal spilles til din fest. Denne liste vil virke som en inspiration til DJ’en. DJ’en vil kigge listen igennem, bygge videre på den og forberede sig på, at give dig en fest for livet med den helt rigtige musik.
  • Når din fest i Aalborg skydes igang forsøger vi hele tiden, at læse gæsterne, mærke stemningen og ikke mindst lytte til musikønsker fra gæsterne og sammensætte dette til fed musik som passer ind i den musikstil du ønsker. Vores vigtigste opgave er, at gøre din fest unik og tilpasset dig, så vi sammen får skabt en fest du vil huske.
  • Den personlige kontakt når du lejer en DJ til din fest i Nordjylland står højst på vores prioriteringsliste hos MusikDJ. Du vil derfor modtage et opkald fra din personlige DJ hvor i afstemmer jeres forventninger, taler om eventuelle specielle ønsker eller indslag samt gennemgår festen skridt for skridt.

Læs mere om forskellige former for fester – DJ til firmafest |  DJ til 30 års fødselsdag |  DJ til privatfest | DJ Udlejning.

Book DJ i en anden by – DJ i Århus | DJ i Herning | DJ i Randers | DJ i Nordjylland | DJ i Jylland

 

Videoanmeldelser fra smilende kunder

Vores erfarne DJs

Når du benytter MusikDJ’s mobildiskotek til din fest er den gode dansemusik dirigeret af en professionel DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med netop DJ i Aalborg. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne, læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode musikoplevelse.

MusikDJ Mads 1

DJ Mads DJ

DJ Mikkel 50 Års FødselsdagMusikDJ

DJ Mikkel DJ

DJ Kim Horn Bornefest Aarhus

DJ Kim DJ

MusikDJ Ronni DJ Plade2

DJ Ronni DJ

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ i Aalborg. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en 90’er fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din fest i Aalborg.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der for eksempel tale om en Temafest anbefaler vi spilletid fra kl. 22.00 – 02.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for fest og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ DJ AALBORG – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventninger for DJ til din fest i Aalborg. Forventligt antal gæster, lokation for fødselsdagfesten, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læser den igennem. Såfremt alt information haves om din fest, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten.
3 Når din fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer til dig og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger.

Modtag tilbud på DJ i Aalborg

Er du interesseret i at høre mere om hvordan MusikDJ kan bidrage med DJ til din fest så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på leje af DJ, udstyr, lys og lyd. Vi glæder os til høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer