GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Er du træt af, at skulle lave en playliste og afbrudte sange natten lang? En DJ i Randers til din fest kan gøre din fest til noget helt særligt. Hos MusikDJ kan du leje en kompetent DJ med top professionelt anlæg, lækker lyd og flotte lys. Vi har mange års erfaring indenfor branchen og en DJ fra MusikDJ vil helt sikkert sætte gang i dansegulvet til din fest og spille al den musik du og dine gæster holder af. Vi kan spille til alle typer fester, og kommer altid med favnen fuld af fed musik til dig.

Rene DJ I Randers MusikDJ
DJ Randers Fest Lys MusikDJ
DJ MusikDJ Sjov Randers
Fest Leje Af DJ Randers MusikDJ
DJ Randers DJ Fest Musikdj
DJ Randers Pult Musik
DJ Randers Fest Kram MusikDJ
Dj MusikDJ Randers
 

DJ I RANDERS – FED MUSIK HELE NATTEN

  • Den bedste fest kræver den bedste musik. En DJ i Midtjylland er klar til, at gøre din fest til noget unikt. MusikDJ sørger for, at dine favorit numre bliver omdrejningspunktet for din fest. Dette muliggøres ved en tæt dialog så vi er enige om, hvilken type musik du ønsker skal brage ud af højttalerne til din fest. Det er af højeste prioritet for os, at din fest bliver en dig og dine gæster vil snakke om i lang tid.
  • Følgende sætning er et motto vi hos MusikDJ arbejder ud fra: Den bedste fest starter med de bedste forberedelser. Når du lejer en DJ hos os, vil vi med dette i baghovedet altid bede dig sende os en musikliste med de sange du bare må danse til, til din fest. Denne liste vil din personlige DJ kigge igennem, blive inspireret af din musikstil og derefter bygge videre på den. På den måde sørger vi for, at musikken vi spiller til din fest, vil holde dig og dine gæster kørende natten lang.
  • Alt i mens dig og dine gæster er godt i gang med, at danse jeres sko i laser vil din DJ sørge for, at musikken han spiller, passer til stemningen og jeres humør. Vores DJs vil sørge for, at dansegulvet altid er fyldt og at, din fest bliver årets fest. Sidder dig og dine gæster inde med musiknumre i ikke kan undvære, er i altid velkomne til, at give dem til DJ’en. Han vil sørge for, at spille dem så de passer perfekt ind til stemingen og på den mådee være med til, at skabe en fest i vil huske.
  • Kontakten mellem dig og din personlige DJ, er en af de ting vi prioriterer højest hos MusikDJ. Derfor vil din helt egen DJ ringe til dig kort før din fest for, at gennemgå de sidste elementer omkring festen og musikken. Her kan i også få snakket om eventuelle specielle ønsker eller indslag på selve aftenen, så i begge er indforstået med hvad der skal foregå.

Læs mere om forskellige former for fester – DJ til begivenheder |  DJ til børnefest |  DJ til temafest |  DJ til julefrokost

Eller læs mere om DJ i en anden nærliggende by – DJ i Århus | DJ i Herning | DJ i Aalborg | DJ i Østjylland | DJ i Jylland

 

Videoanmeldelser fra smilende kunder

Vores erfarne DJs

Når du benytter MusikDJ’s mobildiskotek til din fest er den gode dansemusik dirigeret af en professionel DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med netop DJ i Randers. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne og læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode musikoplevelse.

MusikDJ Mathias Ipsen DJ Randers

DJ Mathias DJ

MusikDJ Mads 1 Randers

DJ Mads DJ

DJ Mikkel Fodselsdag DJ Fest Randers

DJ Mikkel DJ

DJ Jesper 30 Års Fødselsdag Randers

DJ Jesper DJ

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ i Randers. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en 90’er fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din fest i Randers.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der for eksempel tale om en Temafest anbefaler vi spilletid fra kl. 22.00 – 02.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for fest og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ DJ I RANDERS – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventninger for din DJ til din fest i Randers. Hvor mange gæster i bliver, hvor festen holdes, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læser den igennem. Såfremt alt information haves om din fest, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten.
3 Når din fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer til dig og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger.

Modtag tilbud på DJ i Randers

Er du interesseret i at høre mere om hvordan MusikDJ kan bidrage med DJ til din fest så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på leje af DJ, udstyr, lys og lyd. Vi glæder os til høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer