GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe
Leder du efter en DJ i Herning, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos MusikDJ kan vi tilbyde en top professionel DJ med ligeledes professionelt anlæg, lyd og lys som kan løfte taget til din fest. Med mange års erfaring med alle typer fester, er vi klædt ordentligt på til, at give dig en helt særlig oplevelse. Alle mulige former for fester kan vi bookes til, og vi kommer med et kæmpe bagkatalog af alverdens musikgenre.

Rene DJ I Herning MusikDJ
DJ Herning Fest Lys MusikDJ
DJ MusikDJ Sjov Herning
Fest Leje Af DJ Herning MusikDJ
DJ Herning DJ Fest Musikdj
DJ Herning Pult Musik
DJ Herning Fest Kram MusikDJ
Dj MusikDJ Herning
 

DJ I HERNING – MUSIKKEN TIL DIN FEST

  • Det vigtigste ved en DJ til din fest i Midtjylland er efter vores mening fed dansemusik, som passer til dig og dine gæster. Det er en fest efter dit hoved og hos MusikDJ vil vi gerne vide hvilken musik, du mener er den rigtige til din fest. Dette gøres bedst ved at have en tæt dialog inden det går løs omkring dine musikalske præferencer. Gode samtaler og en sund forventningsafstemning er af højeste vigtighed så alle detaljer vedrørende musikken og den DJ vi leverer er fuldstændig som det skal være.
  • Vi arbejder ud fra en enkel med betydningsfuld sætning – den bedste fest er smedet sammen af de bedste forberedelser. Vi opfordrer dig på baggrund af dette til altid, at lave en musikliste med numre du ikke kan undvære, der fungerer som inspirationsliste til DJ’en. Han vil læse musiklisten igennem, forberede sig, og bygge videre på musiklisten inden det hele går løs.
  • Når din fest i København er i fuld gang, skal vi naturligvis forsøge hele tiden, at matche den rigtig musik til det rigtig tidspunkt. Vi tager også gerne imod musikønsker fra gæsterne i løbet af festen og sørger for, at det passer ind i den musikstil vi sammen er blevet enige om. Vi har til opgave, at skabe en helt unik fest for dig, og derfor skal musikken også passe dertil.
  • Den personlige kontakt når du lejer en DJ til din fest i Midtjylland er af højeste prioritet hos MusikDJ. Derfor giver din personlige DJ til festen dig et opkald hvor i taler sammen uden mellemled og får gennemgået festen punkt for punkt. Det er samtidig her en oplagt mulighed for jer, at få talt om eventuelle specialønsker, behov eller indslag der måtte være.

Læs mere om forskellige former for fester –  DJ til din begivenhed |  DJ til konfirmation |  DJ til bryllup |  DJ til 80’er fest

Skal du booke en DJ i en anden by så læs mere her – Lej DJ i en anden by – DJ i Århus | DJ i Randers | DJ i Aalborg | DJ i Midtjylland | DJ i Jylland

 

Videoanmeldelser fra smilende kunder

Vores erfarne DJs

Når du benytter MusikDJ’s mobildiskotek til din fest er den gode dansemusik dirigeret af en professionel DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med netop DJ i Herning. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne, læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode musikoplevelse.

DJ Jacob 40 Ars Fodselsdag MusikDJ Herning

DJ Jacob DJ

MusikDJ Mathias Ipsen DJ Herning

DJ Mathias DJ

DJ Mikkel 50 Års FødselsdagMusikDJ Herning

DJ Mikkel DJ

Sebastian Sjov MusikDJ2 Herning

DJ Sebastian DJ

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ i Herning. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en 90’er fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din fest i Herning.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der for eksempel tale om en Temafest anbefaler vi spilletid fra kl. 22.00 – 02.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for fest og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ DJ HERNING – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventerninger for DJ til din fest i Herning. Forventligt antal gæster, lokation for fødselsdagfesten, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læser den igennem. Såfremt alt information haves om din fest, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten.
3 Når din fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer til dig og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger.

Modtag tilbud på DJ i Herning

Er du interesseret i at høre mere om hvordan MusikDJ kan bidrage med DJ til din fest så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på leje af DJ, udstyr, lys og lyd. Vi glæder os til høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer