GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe

Leder du efter en DJ i Århus, så er du ikke gået forgæves. Hos MusikDJ kan vi tilbyde en top professionel DJ med et ligeledes professionelt anlæg, lyd og lys som uden tvivl vil sætte gang i danseskoene til din fest. Med mange års erfaring indenfor alle typer fester, er vi klædt rigtig godt på til, at give dig den bedste fest muligt. Vi kan bookes til alle former for fester og vi kommer med al den musik du godt kan lide.

Rene DJ Aarhus MusikDJ
DJ Aarhus Fest Lys MusikDJ
DJ MusikDJ Sjov Aarhus
Fest Leje Af DJ Aarhus MusikDJ
DJ Aarhus DJ Fest Musikdj
DJ Aarhus Pult Musik
DJ Aarhus Fest Kram MusikDJ
Dj MusikDJ Aarhus
 

DJ I ÅRHUS – FED MUSIK TIL DIN FEST

  • Det vigtigste ved en DJ til din fest i Midtjylland er efter vores mening god dansemusik, som passer til dig og dine gæster. Det er din fest og hos MusikDJ bestræber vi os på, at klarlægge hvilken musik, der er den rigtige til netop din fest. Dette gøres ved hjælp af en god kommunikation mellem os og dig inden din fest så vi sikre os at DJen spiller det du forventer. Tæt dialog og udveksling af inspiration er afgørende så alt til din fest spiller som det skal og som du ønsker.
  • Vores motto er: den bedste fest starter med de bedste forberedelser. Vi beder dig derfor altid om at sende os en musikliste som inspirationsliste til musikken. DJ’en vil herefter hente inspiration fra din liste, bygge videre på musiklisten inden selve festen og sørge for at musikken passer til dine ønsker.
  • Når din fest sættes igang i Århus forsøger DJen hele tiden, at læse stemningen og de gæster der er til festen, så der er mest mulig gang i din fest hele tiden. Musikønsker fra gæsterne til festen er mere end velkomne og DJen vil sørge for, at passe ønsker ind på den helt rigtige måde. Vores fornemste opgave er at skabe den helt rigtige fest for dig, og derfor er det vigtigt at musikken bliver tilrettelagt helt rigtigt.
  • Den personlige kontakt når du lejer en DJ til din fest i Midtjylland er det vigtigste for os hos MusikDJ. Derfor vil du blive kontaktet af din personlige DJ inden festen hvor i taler sammen direkte og får blotlagt forventninger og hvad der skal foregå helt præcist. Det er samtidig et godt tidspunkt at få talt om eventuelle speciale forhold, indslag eller musikønsker du måtte have.

Læs mere om forskellige former for fester – DJ til 60 års fødselsdag |  DJ til børnefest |  DJ til gymnasiefest |  DJ til julefrokost

Lej DJ i en anden by – DJ i Herning | DJ i Randers | DJ i Aalborg | DJ i Østjylland | DJ i Jylland

 

Videoanmeldelser fra smilende kunder

Vores erfarne DJs

Når du benytter MusikDJ’s mobildiskotek til din fest er den gode dansemusik dirigeret af en professionel DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med netop DJ i Århus. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne og læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode musikoplevelse.

DJ Kim Horn Bornefest

DJ Mikkel Børnefest DJ

DJ Peder Fest 60 Års

DJ Peder Fødselsdags DJ

DJ Julefrokost Benny MusikDJ

DJ Benny DJ Privatfest

MusikDJ Rene DJ Normal

DJ Rene DJ Julefrokost

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ i Århus. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en 80’er fest fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for jeres fest.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der for eksempel tale om en gymnasiefest anbefaler vi spilletid fra kl. 23.00 – 03.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for fest og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ DJ I ÅRHUS – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventninger for din DJ til din fest. Hvor mange gæster i bliver, hvor festen holdes, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læser den igennem. Såfremt alt information haves om din fest, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten.
3 Når din fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer til dig og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger.

Modtag tilbud på DJ i Århus

Er du interesseret i at høre mere om hvordan MusikDJ kan bidrage med DJ til din fest så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på leje af DJ, udstyr, lys og lyd. Vi glæder os til høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer