GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe

4 nye prominente DJs du kender hos MusikDJ

I denne artikel kan du læse om de 4 prominente DJs vi hos MusikDJ har været så heldige, at have et samarbejde med. Det er 4 DJs som tilsammen har over 120 års erfaring som DJs og værter, med et tårnhøjt fagligt niveau og nærmest en uddannelse i at underholde! De er vidt forskellige mennesker, men er alle sammen det hele værd!

Jørgen De Mylius

Mylle, som han bliver kaldt af de mennesker der godt kan lide ham, men ikke kender ham så godt, er i maj måned 2016 fyldt 70 år. Han har nu arbejdet for Danmarks Radio i 53 år, og selvom han er over pensionsalderen har han ikke tænkt sig at stoppe med det han elsker højst.

Kort før Jørgen fyldte 17 år i 1963 sendte han et brev til Danmarks Radio hvor han skælder ud på redaktionen for deres manglende opdatering på internationale kunstnere, og ikke mindst deres måde at udtale udenlandske navne på. DR svarede tilbage, at de gerne ville interviewe ham omkring hans holdninger, og den efterfølgende uge blev han ansat og fik sit eget program kaldet ”Top 20”. I løbet af det første halvandet år blev programlisten udvidet med 3 nye programmer: ”Efter skoletid”, ”For de unge” og ”For teenagere”.

Efterfølgende har Jørgen De Mylius været vært for det danske Melodi Grandprix 11 gange og kommenteret på det europæiske Melodi Grandprix 24 gange. Han blev uddannet journalist i 1968 og har siden arbejdet i USA, Japan, Luxemborg og Frankrig som DJ og radiovært. Han har desuden haft en finger med i spillet i mange andre DR produktioner såsom ”Hit med sangen”, ”Mylles Hylde” og ”Eldorado”.

Den dag i dag arbejder Jørgen som konferencier, DJ, vært og foredragsholder rundt omkring i Danmark. Jørgen er gift med Ingrid Diers (gift De Mylius) og sammen har de børnene Rose og Camill. Desuden har Jørgen 3 børn fra sit tidligere ægteskab, Oliver, Louise og Sofie.

Jørgen er gammel i gårde hos DR og har hele sit liv beskæftiget sig med musik og underholdning og ikke mindst viden om musik. Han har forfattet biografier om Elvis og Cliff Richard og har skrevet en krønike omkring det Danske Melodi Grandprix. Hvis du er interesseret i at booke Jørgen De Mylius til dit arrangement kan du gøre det nemt og hurtigt her!

Dan Rachlin

Dan Rachlin er født i 1964 i Hørsholm i Nordsjælland. Han er opvokset i to familier, forstået på den måde, at hans mors familie er fra Strandvejen i Rungsted og har altid været en del af overklassen, og hans fars familie er jødiske russere på flugt fra diktatur.

Han har tidligere betegnet sin opvækst som en blandet pose bolsjer, i og med, at han det ene øjeblik spiste frokost på slaget 12 hos sin mormor og morfar på Strandvejen og det næste øjeblik sad sammen med 50 mennesker hos farmor og farfar og spiste aftensmad alt imens der blev råbt og skreget og snakket på kryds og tværs.

Dan fik første gang øjnene op for DJ kunsten, da han i en alder af 13 år var til fest på en nærliggende skole og så en DJ vende plader som fik folk op af stolene. DJ’en tryllebandt sit publikum og Dan besluttede sig for, at det ville han også. Han begyndte, at samle på vinyler og havde ret hurtigt den største samling på skolen. Læs mere om her om Vinyl DJ

Dan begyndte for alvor sit virke som leje af DJ i 1979 i en alder af 15 år, og spillede rundt omkring til fester og på gymnasier som underholdning. I 1984 blev Dan ansat på radioprogrammet ”The Voice” hvor han vendte plader, og tilkendegav sin mening om musikken uden omsvøb. 3 år senere bliver han medstifter på musikmagasinet ”Mix”, som bragte artikler om DJs, underholdning og musiknyheder.

Siden dengang har Dan været vært på VH1, DK4 for pokermagasinet og diverse radioprogrammer. Han har desuden vundet guld for ”Jukebox” singlen som blev udgivet i Japan og som solgte 100.000 eksemplarer. I 2014 fik han tildelt æresprisen ved Danish DeeJay Awards for sit virke som DJ, entertainer og musikformidler.

Dan er en erfaren og rigtig dygtig DJ, som stadig spiller mange steder den dag i dag. Han er fast inventar til ”Vi Elsker 90’erne” sammen med Lille Lars, Me & My, Blå Øjne, Jokeren og mange andre. Hvis du er interesseret i at booke Dan Rachlin til dit arrangement kan du gøre det nemt og hurtigt her!

Chief 1 (Lars Pedersen)

Chief 1 med det borgerlige navn Lars Pedersen er søn af Jan Pedersen som i sin tid var trommeslager i ”The Cliffters”. Lars var, sammen med sin bror Per (Dee Pee) en del af den danske rapgruppe ”Rockers By Choice” som var det den første danske rapgruppe der blev vist på MTV. Han er født i 1970 og er vokset op i Tårnby på Amager. I folkeskolen gik Lars og hans bror, Per, altid ned i pladeforretningen på Tårnby Torv og lyttede til plader. Hver fredag fik butikken en sending importerede plader hjem fra USA og dermed fik de en masse inspiration.

Det var faktisk Per der introducerede sin bror, Lars, til hiphoppen. Per havde været et år på highschool i USA fra 1982-83 hvor han en dag i New York så en gruppe puertoricanere breakdance og spille hiphop musik på en kæmpe ghettoblaster. Han blev straks bidt af det, og da han kom hjem til Danmark igen fortalt han sin bror alt om dette fantastiske fænomen.

I 1986 formede Lars og hans bror Per rapgruppen ”Rockers By Choice” og sammen med Master Phoze (Georgios Sagos), MC Pete (Peder Musing) og MC Swan (Øyvind Traberg) fik de sig et øvelokale i den lokale klub. De gik straks i gang med, at øve sig på rim og beats og det gjorde de i halvandet år. I løbet af årene udgav gruppen 5 albums og en kæmpe succes.

At være frontfigur i ”Rockers By Choice” blev dog til sidst for meget for Lars og han trak sig fra gruppen. Siden da har han produceret musik for mange andre kunstnere såsom Stina Stina, Blå Øjne, Christian, Remee, L.I.G.A, Love Shop, Nik og Jay, Gnags, Dodo & The Dodos og mange flere. Sammen med sidst nævnte startede Lars i 2011 pladeselskabet RE:A:CH som er en sammen trækning af Remee og Chief 1’s navne. Han er nu trådt ud af samarbejdet med Remee, men producerer stadig musik og skriver sange til diverse kunstnere.

I 2008 blev Lars gift med Christina Groth som tidligere var en del af gruppen ”Sound of Seduction” formet af Remee. I dag har hun sin egen vintage forretning med tøj og nips. I august 2011 fødte Christina deres fælles søn.

Chief 1 er i den grad stadig aktuel og på toppen. Han er fagligt dygtig og har styr på sine ting og sin musik. Han har deltaget i Dansk Melodi Grandprix 4 gange som sangskriver, sidst i 2015 hvor han skrev sangen ”The Way You Are” sammen med Remee. Den blev fremført af gruppen ”Anti Social Media” og vandt konkurrencen. Ønsker du at booke Chief 1 til dit arrangement, kan du gøre det hurtigt og nemt lige her!

Lille Lars (Lars Sandstrøm)

Lille Lars med det almindelige danske navn Lars Sandstrøm er født i 1970 og er opvokset i Virum nord for København. Han tog sin folkeskole på Hummeltofteskolen og derefter gik han på Lyngby Handelsskole.

I 1987 starter Lars som radiovært på Weekend FM. Sammen med hans venner Henrik Koch, Jakob Lund og Dennis Disc søgte han en sendetilladelse i Lyngby Taarbæk Kommune til at sende live radio. Den fik han og dermed sad de fire venner på Jakobs værelse i moderens lejlighed og sendte radio og underholdte deres lyttere med deres viden om musik og deres evner som DJs.

Det efterfølgende år rykker holdet til Søllerød Kommune og starter her stationen ”Capital Radio” suppleret af endnu en ven kaldet ”Den lille Pfunde”. De nu 5 venner kører ”Capital Radio” i 2 år. Nogle år senere får Lars dog et once-in-a-lifetime tilbud om, at blive radiovært og DJ på den nystartede station ”The Voice”. Dette kan han ikke takke nej til så han forlader ”Capital” til fordel for ”The Voice” i 1989.

Da ”The Voice” har haft glæden af Lille Lars i 21 år bestemte han sig for, at finde andre græsgange. Derfor skifter han i december 2010 til søsterkanalen NOVA FM. Her laver han stadig den dag i dag middags radio som DJ fra kl. 9 til kl. 14.

Lille Lars spiller stadig jobs som DJ med mobildiskotek og har rigtig meget erfaring med sig. Han er sindssygt dygtig og har en god føling med sit publikum. Han blev gift med sit livs kærlighed Jette i 1998 og de flytter sammen til Bagsværd. De får to dejlige børn, Ida og Malthe. Senere flytter de til Amager Strandpark hvor de bor den dag i dag. Hvis du er interesseret i, at booke Lille Lars til dit arrangement, kan du nemt og hurtigt gøre det her!

/Emilie Folkmann – MusikDJ


Kontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Algade 3
4660 store heddinge
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer