GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe

3 gode råd til Leje af DJ

Har du en anledning til nogle festlige timer med kollegaer, venner eller familie kan en DJ være den rigtig måde at skabe rammerne. En DJ kan nemlig spille den rigtige musik til den stemning der er lige nu og her på aftenen. I denne artikel kan du læse 3 gode råde når man lejer en DJ til fest eller event.
Skal du leje en DJ til din festlighed eller hygge-arrangement, så får du her 3 gode råd til hvordan du skal gebærde dig. For det er ikke helt lige gyldigt hvilken DJ-type du skal leje til arrangementet.

1. Gør dine egne tanker omkring musikken

Forberedelse er noget af det vigtigste både dig, som skal leje en DJ, men også for os DJs. Stort set alle DJs i MusikDJ er alsidige. Det vil sige, at de kan spille en ”bred” plade med alt fra de glade 80’ere, over 90’erne, samt 00’erne og de nyere hits man kender fra radioen. Altså en god omgang blandet musik.

Men hvad der er din smag, er ikke til at vide uden at vi får lidt input fra dig direkte. Når du lejer en DJ fra MusikDJ beder vi dig ofte om at lave en inspirationsliste med 15-20 musiknumre, som vi kan forberede os ud fra. Det er et super stærkt redskab til at lære dig at kende, da det ”tvinger” dig til at tænke nærmere over hvilke specifikke sange som du tænker skal danne den røde tråd for festlighederne.

Modtag tilbud på DJ leje af DJ til fest

Vil du leje en DJ til din næste fest, så skriv til MusikDJ i denne kontaktformular. Udfyld felterne og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på leje af DJ. Vi glæder os til høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timer

2. Opfordrer dine gæster til dans

Ønsker du en dansefest, så sig det direkte til dine gæster. Skriv i invitationen at dit store ønske for sammenkomsten er at få en fed dansefest. Det virker meget simpelt og nærmest underforstået, men det er ikke altid vi oplever lysten fra gæsterne til at danse er til stede.

Hvis du allerede på forhånd har fortalt dine venner, kollegaer eller familie at dit ønske er at folk skal danse, så har de på forhånd mentalt kridtet danseskoene hjemmefra.

3. Baren og dansegulvet

Når du lejer en DJ og skal øge sandsynligheden for dans eller god stemning så er der 2 ting som er super vigtige. Placering af baren og størrelsen på dansegulvet. Vi ved alle at folk har tendens til at hænge i baren (i hvert fald de første timer af arrangementet). Ved at placerer baren tæt ved DJ og dansegulv, øger man sandsynligheden for dans og skaber en bedre synergi mellem de tre elementer.

I tillæg til baren skal stå tæt på DJ og dansegulv, så er det mindst lige så vigtigt at man fra start ikke laver dansegulvet for stort. Der er ikke noget værre end et dansegulv hvor man føler sig helt ”nøgen”. Så er det bedre, at lave et lille dansegulv, som man kan lave større som aftenen skrider frem. Det kan være man kan flytte stole, borde eller sofaer.

Håber denne lille artikel kunne givet et lille input til diverse elementer du skal overveje når du lejer en DJ til fest eller arrangement. Se mere om pris på leje af DJ. Har du yderligere spørgsmål så tøv ikke med at ringe til os i MusikDJ på 71 99 40 60.Kontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer