GRATIS RÅDGIVNING - 71 99 40 60 - Vi sidder klar til at hjælpe

3 gode råd til booking af DJ

Står du og skal booke en DJ til fest eller event er MusikDJ den helt rigtige partner til at få succes. Og, successen danner vi på baggrund af disse 3 gode råd, som du kan læse om i artiklen her – Book DJ – 3 gode råd.
Når vi holder fest, vil vi alle sammen gerne have en god aften og musikken til denne er essentiel uanset hvilken begivenhed man holder. Man kan vælge band, jukebox eller som i denne artikel, man kan booke en DJ.

Hos MusikDJ har mange års erfaring, ja faktisk mere end 30 år når det kommer til at booke en DJ. Det vil vi gerne dele ud af.

Rådgivning og kontakt

Hvad er god musik? Hvad er en god dansefest? Hvad er min ynglingsmusik? Hvornår skal DJ starte? Alle disse spørgsmål møder vi rigtig ofte når vi til dagligt sidder og booker DJs til fester og events. Og, det skal selvfølgelig besvares og frem i lyset. Derfor er vores råd til dig som skal booke DJ, at have god kontakt med den eller de du benytter til at booke DJ til festen. Det er essentielt at du får god rådgivning og sparing med det firma du skal benytte til lejligheden. Vi skal have alle de bløde værdier frem, som er vigtige i processen.

Tal med din DJ

Har du besluttet dig for gerne at vil booke en DJ igennem, eksempelvis os i MusikDJ, så er det vores erfaring, at det er hammer vigtigt at du taler personligt sammen med den DJ der faktisk skal udføre opgaven. Om det er en af vores dygtige og alsidige DJ, kvindelig DJ, saxofonist så har det en fordel i at på forhånd har forventningsafstemt retningen for musikken. Det kan også være du som booker af DJ har overraskelse til gæsterne, som du vil tage med DJen om.

Inspiration

Tidligere nævnte vi nogle spørgsmål vi rigtig ofte støder på i MusikDJ. Musik inspiration er essentiel for at vi få succes på aftenen. Det gør rigtig meget for vores performance at vi på forhånd ved hvilken musikstil og genrer vi skal spille og arbejde ud fra. Hader du for eksempel 80’er, jamen så det vigtigt at vi ved det. Omvendt, elsker du 80’er musik så er det også vigtigt for os at vide.

Vi håber denne artikel kunne give dig noget god inspiration til hvordan og hvorledes du skal booke en DJ. Vi hører meget gerne fra dig på 71 99 40 60 – eller mail info@musikdj.dk

 

Modtag et gratis uforpligtende tilbud

Har du brug for at booke en DJ og er interesseret i at høre mere omkring et gratis uforpligtende tilbud, så hører vi meget gerne fra dig. Venligst benyt nedenstående kontaktformular, beskriv din fest og hvilke ønsker og behov du har til DJ’en. Når vi har modtaget din informationer, sender vi et gratis uforpligtende tilbud hvor lyd, lyd og services er beskrevet.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 41558172 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer