Ring - 71 99 40 60 - vi sidder klar til at hjælpe ved telefonen
 • Hjem
 • Funkstar De Luxe
Book Funkstar De Luxe til fest eller event. Mange kender til nummeret “Bob Marley – Sun is Shining” som han remixede tilbage i 1999 og blev et massivt kæmpe hit rundt om i verdenen. Mængden af legendariske artister som han har arbejdet med er uendelig lang. Som producer og remix’er er Funkstar De Luxe i sin helt egen særklasse. Når du booker en DJ som Funkstar De Luxe kan man være sikker på at der kommer fest og dans. Disko-lyden og den funky stemning, der lægger over hans numre, er rygraden i hans set som DJ. Læs mere i det nedenstående om Funkstar De Luxe og hvordan du booker ham her på siden.

Book DJ Funkstar De Lux  MusikDj  Hoj
Red Wall  Funkstar De Lux  MusikDJ
Book Funkstr De Lux  MusikDJ
Crowd  Funkstar DE Lux  MusikDJ
Scenen  Funkstar De Lux  MusikDJ Book
Live Book Funkstar De Lux  Live P Åscenen  MusikDj
Live On Stage  DJ Funkstar De Lux  MusikDJ
Funkstar De Lux  MusikDJ  Book DJ Her
 

Funkstar De Luxe kom for alvor på verdenskortet, da han remixed Bob Marleys nummer – “Sun is Shinning”, som blev et kæmpe hit verden over. Nummeret har solgt over 1 million eksemplarer (CD) hvilket er en kæmpe bedrift. Singlen modtog guld i Sydafrika, Sverige, Belgien og Danmark, samt sølv i Frankrig og England. Den har været med på et utal af kompilations og var nr. 1 i tre sammenhængende uger på Billboard Dance Chart. På Ibiza blev nummeret kåret som sæsonens sommerhit. Der er ingen tvivl om rækkevidden på nummeret var lang og de har haft genlyd i mange dele af verdenen.
Funkstar De Luxe spiller gerne til firmafester hvor spilletiden typisk er 2 timer. Det mest up-tempo dansemusik med masser af genkendelige elementer à la de remix’es, som han nok er mest kendt for. Han krydrer gerne med andre genrer, så længe det er funky og lækkert. I den henseende er Funkstar De Luxe-navnet meget retvisende. Funkstar De Luxe er naturligvis stærk i alle house-hit-klassikerne fra årtusindskiftet men kan også gå længere tilbage i tiden og spille funk, soul og disco, lige han naturligvis også kan spille nyere funky dansable numre.
Rækken af artister, som Funkstar De Luxe har remix’et eller samarbejdet med er utrolig lang. Hans musikkendskab er meget omfavnende så længe det har en funky og groovy følelse over sig. Anita Ward (Remix), Barry White (Remix), Bob Dylan (Remix), Bob Marley (Remixes), Grace Jones (Remix), Inner Circle (Remix), James Brown (Remix), Kim Wilde (produktion)
Laid Back (Remixes), Medina (Remix), Ricky Martin (Songwriting), Tom Jones (Remix). De nævnte artister kan næsten kun give anledning til fest og dans.

 

BOOK FUNKSTAR DE LUXE – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Udfyld kontaktformularen herunder og beskriv jeres arrangement. DJ Funkstar De Luxe spiller til privatfester eller firmafester hvor der skal være en funky kant. Skriv jeres forventninger, lokation, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtige for den gode fest.
2 Efter modtagelsen af din henvendelse over mail får du tilsendt et skriftligt tilbud til bekræftelse. Heri er beskrevet alt hvad du skal vide for at booke DJ Funkstar De Luxe. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten af forberedelserne til jeres arrangement.
3 To til tre uger før arrangementet skriver MusikDJ til jer igen for at klargøre festlighederne. De sidste forberedelser klargøres og eventuelle ændringer tages højde for. Hvis der er behov tager Funkstar De Luxe et uforpligtende opkald for at hilse på og tale aftenen igennem.

Modtag tilbud på booking af Funkstar De Luxe

Vi hører mere end gerne fra dig hvis du står og skal arrangere fest med Funkstar De Luxe som DJ. Udfyld felterne i formularen og skriv lidt om arrangementet, specielle behov, spilletider, placering i landet, antal dansende gæster mm. Vi ser frem til at høre nærmere fra dig og ring gerne hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.


* Vi svarer tilbage inden 24 timer
 Kontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 36723785 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer