Ring - 71 99 40 60 - vi sidder klar til at hjælpe ved telefonen
Står du og mangler noget fed musik til din fest? Så kan en DJ i Holbæk være din løsning. MusikDJ kan tilbyde dig en kompetent og professionel DJ med alt hvad der hører sig til. Med et komplet anlæg, fed lyd og fantastiske lys kan en DJ sætte gang i fødderne hos dig og dine gæster. Vi har mange års erfaring med udlejning af DJs og vi kan bookes til alle former og størrelser af fester. Hos MusikDJ er ingen fest for lille eller for stor.

Rene DJ I Holbæk MusikDJ
DJ I Holbæk Fest Lys MusikDJ
DJ MusikDJ Sjov Holbæk
Fest Leje Af DJ I Holbæk MusikDJ
DJ I Holbæk DJ Fest Musikdj
DJ I Holbæk Pult Musik
DJ I Holbæk Fest Kram MusikDJ
Dj MusikDJ Holbæk
 

DJ I HOLBÆK – GÅ HJEM MED ØMMER FØDDER

  • Hos MusikDJ mener vi, at god dansemusik er en meget vigtig detalje til din fest på Nordvestsjælland. Den kan være med til, at gøre din fest til noget ekstra særligt, og kan senere bringe gode minder frem om den helt fantastiske aften. Det er din fest, og derfor er det vores største opgave, at sørge for at spille den musik du elsker. En tæt og hyppig dialog er vejen frem, så vi kan finde ud af hvilken musik du ikke kan undvære til din fest i Holbæk.
  • “Den bedste fest er smedet sammen af de bedste forberedelser”. Dette er vores motto hos MusikDJ. På baggrund af dette motto vil vi altid bede dig sende og en musikliste med 20-25 numre som du bare ikke kan undvære. Den DJ der skal spilles til din fest vil kigge listen igennem, og bygge videre på den så musikken passer perfekt til dig og din fest.
  • Når dansegulvet er indtaget til din fest vil DJen hele tiden forsøge, at aflæse stemningen og sørge for, at tilpasse musikken, så i kan gå hjem med ømme fødder. Der vil desuden altid være mulighed for dig og dine gæster, at bestille specielle musiknumre i løbet af aftenen, og DJen vil passe dem ind så musikken hænger sammen og passer til den musik du gerne vil høre, og som i har aftalt på forhånd.
  • Den personlige kontakt mellem dig og din personlige DJ er efter vores mening yderst vigtigt. DJ’en vil derfor ringe dig op, så i kan tale sammen direkte og finde ud af præcis hvordan du vil have din fest til at forløbe. Det er her også en god mulighed for, at snakke om dine forventninger, specielle indslag eller andre begivenheder du ønsker DJen skal være klar over.

Læs mere om forskellige former for fester –  DJ til din begivenhed |  DJ til 60 års fødselsdag |  DJ til børnefest |  DJ til julefrokost

Eller læs mere om DJ i anden by – DJ i Kolding | DJ i Gram | DJ i Horsens | DJ i Vejle

 

Videoanmeldelser fra smilende kunder

Vores erfarne DJs

Når du benytter MusikDJ’s mobildiskotek til din fest er den gode dansemusik dirigeret af en professionel DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med netop DJ i Holbæk. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne, læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode musikoplevelse.

MusikDJ Mathias Ipsen DJ Esbjerg

DJ Mathias DJ

MusikDJ Mads 1 Esbjerg

DJ Mads DJ

DJ Mikkel Fodselsdag DJ Fest Esbjerg

DJ Mikkel DJ

DJ Jesper 30 Års Fødselsdag Esbjerg

DJ Jesper DJ

 


OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ i Holbæk. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en 90’er fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din fest i Holbæk.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der for eksempel tale om en Temafest anbefaler vi spilletid fra kl. 23.00 – 03.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for fest og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

 

LEJ DJ I HOLBÆK – 3 SIMPLE SKRIDT

1 Beskriv tanker og forventninger for DJ til din fest i Holbæk. Forventeligt antal gæster, lokation for fødselsdagfesten, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på.
2 MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læser den igennem. Såfremt alt information haves om din fest, får du tilsendt et tilbud med pris og andre generelle ting som er rart at vide. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten.
3 Når din fest nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer til dig og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger.

Modtag tilbud på DJ i Holbæk

Er du interesseret i at høre mere om hvordan MusikDJ kan bidrage med DJ til din fest så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på leje af DJ, udstyr, lys og lyd. Vi glæder os til høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

* Vi svarer tilbage inden 24 timerKontakt info

info@musikdj.dk
71 99 40 60
MusikDJ.dk
Birkedommervej 27
2400 København NV
Cvr: 36723785 - Musikdj aps
×

Ring til os

Menu

Skriv til os

Kontakt

* Vi svarer tilbage inden 24 timer