Leje af DJ til Bryllup

Leje af DJ til bryllup

MusikDJ har altid tæt kontakt omkring musikken. Det er vores fornemmeste formål at sørge for musikken er efter jeres ønsker, drømme og behov. Når først i har booket en DJ fra MusikDJ, tager denne fat i jer omkring én uge før selve arrangementet hvor der snakkes nærmere sammen omkring musikken. Det er vigtigt, at forventningerne er 100% afstemt inden festen sådan at alle kan nyde en skøn bryllupsaften. Derfor forventer vi også, at I som bryllupspar har gjort nogle tanker omkring musikken før vi tager første samtale omkring musikken. Vi har et bredt musikkartotek. Vi har stort set alle typer af genre og ved først og fremmest hvad der rør sig på dansegulvet. Alt fra de gode gamle klassikere, til de nye danse-hits, udenlandske som indenlandske.

Artister-Leje-af-DJ-til-bryllup-MusikDJ-DEL2Artister-Leje-af-DJ-til-bryllup-MusikDJ-DEL1

Hvad kan MusikDJ hjælpe med til dit bryllup?

Brylluppet er for de fleste mennesker én af de største begivenheder i vores liv. Kjolen, kirken, maden, festlokalet, musikken, altsammen skal koordineres til punkt og prikke og gerne i god tid. Efter en lang middag med mange gode taler og festelige indslag, er DJ’en og den musik vi spiller, et element som får gæsterne til at komme op ad stolene. MusikDJ, kan med andre ord sørge for, at alt omkring leje af en DJ til jeres bryllup. Både før, under og efter bryllupsfesten står vi til rådighed og leverer altid følgende;

  •  Tæt kontakt før bryllupsfesten i forhold til forventningsafsteming omkring musik.
  • Opsætning er enkel og præsentabel
  • Opstilling af musikudstyret foregår efter fleksibelt tidsskema efter dit behov.
  • Altid åbne for at spille numre som gæsterne ønsker.
  • Vi har selvølgelig altid bryllupsvalsen med i kartoteket.
  • Skulle festen fortsætte længere end aftalt slut-tidspunkt, er vi altid åbne for at fortsætte til sidste mand går hjem.
  • Opfølgning: Efter et forhåbentligt veloverstået arrangement tager vi altid kontakt for at høre feedback og kommentare for vores lyd- og lysopsætning

Se videoanmeldelser fra tidligere bryllupspar

Vi forsøger altid at vide vores besøgende hvordan vi har klaret det til bryllupsfester. En ting er at sige hvor dygtig man er en anden er at få folk til at stå på video og fortælle om deres oplevelse hos MusikDJ. Johnny fortæller blandt andet om deres oplevelse hos MusikDJ og hvordan vi gjorde deres drømme aften uforglemmelig på Jomfruens Egede i Faxe. Klik på videoerne og se hvad folk har udtalt.

       

Hvilket udstyr kan vi medbringe til jeres bryllup?

Til hvert bryllup er der ofte unikke ønsker til lyd og lys. Vi har forskellige typer af setups alt afhæning af hvormange gæster der kommer til festen og hvor stort lokalet er. Via vores samarbejdspartner har vi et bredt udvalg af lys og lyd og kan skaffe stort set alt: spejlkugler, røgmaskiner, lystæpper, flammekastere, rørbomber, PA-anlæg og hvad ellers hjertet kan begære. Som oftest til et bryllup er 2 aktive højtalere samt 2 lys-effekter nok til at kunne skabe den helt rigtige dansestemning. Vi anbefaler altid at have lidt lys med i og med, at det giver et godt stemningsskift hvor danskeskoene skal på.

Udstyr-Alle3Udstyr-Alle1Udstyr-Alle2

 

Billeder fra festglade gæster hos Mica og Peders bryllup i Rødovre

Dj-til-bryllup-MusikDJ-Mica-3   Dj-til-bryllup-MusikDJ-Mica-4   Dj-til-bryllup-MusikDJ-Mica-5

Billeder fra Anett Olsens bryllup på Vesterbro, København

DJ-til-Bryllup-Olsen-DJ-setup   DJ-til-Bryllup-Olsen-DJ-Bryllupsparret-MusikDJ   DJ-til-Bryllup-Olsen-DJ-Dans2-MusikDJ

Billeder fra dansende gæster hos Jessie og Johnny’s bryllup i Faxe

DJ-til-bryllup-Jessie-MusikDJ-3   DJ-til-bryllup-Jessie-MusikDJ-2   DJ-til-bryllup-Jessie-MusikDJ-1

Knap-Galleri

Se flere billeder fra andre festarrangementer ved at trykke på Galleri-knappen

 

Brudevalsen – hvilken en version kan vi have med?

Til et bryllup er det jo et must at DJ’en har brudevalsen med, såfremt denne ikke spilles af en live-musikker. Vi har god erfaring med de to nedenstående brudevalse fra henholdsvis Niels W. Gade og Tivolis Promenadeorkester. Hvilken én man bedst kan lide ligger sig til den tradition man kommer fra. Dog, er Niels W. Gades den mest benyttede fra de bryllupper vi har afholdt. Lyt dem grundigt igennem og giv os et praj om hvilken en version du bedst kan lide. Har du en helt anden version som du ønsker spillet til dit bryllup så er vi selvfølgelig klar på at spille denne.

   

Hvad koster leje af DJ til dit bryllup?

Det er altid svært at estimerer en pris på leje af DJ til dit bryllup. Faktorer såsom; placering i landet, antal timer der skal spilles, størrelsen på lyd- og lysudstyret, antal gæster, loftshøjde gør det vanskeligt, at give eksakte priser. Vi henviser til vores side – Pris på leje af DJ, hvor der et giver priseksempler fra forskellige typer af festarrangement og de vilkår hvorunder MusikDJ har spillet.

Modtag et uforpligtende tilbud på leje af DJ til dit bryllup

MusikDJ, vil mere end gerne være med til at gøre jeres bryllup til en uforglemmelig aften. Vi har spillet mange steder i landet og kommer også gerne til der hvor dit bryllup afholdes. Benyt nedenstående kontaktformular og skriv gerne lidt om bryllupet. Efterfølgende vil vi vende tilbage med tilbud og hvad i kan forvente af aftenen, priser og svar på spørgsmål.

 

kontaktform-klar-til-web

Dit navn (*)

Telefonnummer (*)

Din e-mail (*)

Beskriv din fest