DJ til Bryllup

Det er vores fornemmeste formål at sørge for musikken er efter jeres ønsker, drømme og behov ved leje af DJ til bryllupper. Selvom vi tidligere har afviklet mange bryllupsfester må man aldrig tage musikopskriften for givet. Vi har alle forskellige ynglingssange og relationer til musikalske årtier. Derfor gør vi hos MusikDJ utrolig meget ud af, at få vendt forventningerne til jeres fest så det er jeres ønsker og behov, som kommer i første række.

Pianist og DJ til fest

Hvad kan MusikDJ hjælpe med til dit bryllup?

Bryllup er for de fleste mennesker et af de største begivenheder i deres liv. Kjolen, kirken, maden, festlokalet, musikken, altsammen skal koordineres til punkt og prikke og gerne i god tid. Efter en dejlig middag med mange gode taler og festelige indslag er det vores opgave at stå klar med mobildiskotek og DJ. Musikken, som spilles af vores DJs, er en forudsætning for at få en god dansefest. Jeres ønsker for musikken kombineret med én af vores dygtige og erfarne DJs kan sammen skabe den rigtige stemning for at få folk på dansegulvet. Vi opfordrer altid jer som brudepar til at lave en liste med 15-25 musiknumre I tænker kunne være gode at danse til. Via jeres liste får vi sporet os ind på musikgenrer, der lever op til jeres tanker til musikken. Både før, under og efter bryllupsfesten står vi til rådighed og leverer altid følgende;

  • Tæt kontakt før dagen i forhold til forventningsafsteming omkring musik, lys, lyd og hvad der ellers måtte være af detaljer
  • Skræddersyet uforpligtende tilbud med beskrivelse af pris, lys, lyd, transport og overordnet praktikaliteter.
  • To uger før selve bryllupsdagen ringer vores DJ dig op og får en personlig samtale for at bekræfte de aftaler du allerede har gjort med MusikDJ
  • Vi sikre, så vidt muligt, pæn og præsentabel opsætning af musikudstyret. Se eventuelt i vores Galleri for billeder af opsætning.
  • Fleksible efter jeres tidsskema ved opsætning af lys og lyd
  • Altid åbne for at spille numre som gæsterne ønsker.
  • Vi har selvfølgelig altid brudevalsen med i kartoteket. Skal den sættes ned i tempo klare vi også dette
  • Skulle festen fortsætte længere end aftalt slut-tidspunkt, er vi altid åbne for at fortsætte til sidste mand går hjem.
  • Efter én veloverstået fest tager vi altid kontakt for at følge op på aftenens forløb for at høre feedback og kommentarer

Se videoanmeldelser fra tidligere brudepar der har benyttet MusikDJ

Vi forsøger altid at give vores besøgende et indtryk af hvordan vi har klaret det til bryllupsfester. En ting er at sige hvor dygtig MusikDJ er, en anden er at få folk til at stå på video og fortælle om deres oplevelse hos MusikDJ. Johnny fortæller blandt andet om deres oplevelse hos MusikDJ og hvordan vi gjorde deres drømme aften uforglemmelig på Jomfruens Egede i Faxe. Klik på videoerne og se hvad folk har udtalt.

Hvilket udstyr kan vi medbringe til jeres bryllup?

Til hvert bryllup er der ofte unikke ønsker til lyd og lys. Vi har forskellige typer af setups alt afhænting af hvormange gæster der kommer til festen og hvor stort lokalet er. Via vores samarbejdspartner har vi et bredt udvalg af lys og lyd og kan skaffe stort set alt: spejlkugler, røgmaskiner, lystæpper, flammekastere, rørbomber, PA-anlæg og hvad ellers hjertet kan begære. Som oftest til et bryllup er 2 aktive højtalere samt 2 lys-effekter nok til at kunne skabe den helt rigtige dansestemning. Vi anbefaler altid at have lidt lys med i og med, at det giver et godt stemningsskift hvor danskeskoene skal på.

Udstyr-Alle3Udstyr-Alle1Udstyr-Alle2

Brudevalsen – hvilken en version kan vi have med?

Til et bryllup er det jo et must at DJ’en har brudevalsen med, såfremt denne ikke spilles af en live-musikker. Vi har god erfaring med de to nedenstående brudevalse fra henholdsvis Niels W. Gade og Tivolis Promenadeorkester. Hvilken én man bedst kan lide ligger sig til den tradition man kommer fra. Dog, er Niels W. Gades den mest benyttede fra de bryllupper vi har afholdt. Lyt dem grundigt igennem og giv os et praj om hvilken en version du bedst kan lide. Har du en helt anden version som du ønsker spillet til dit bryllup så er vi selvfølgelig klar på at spille denne.

   

Hvad koster leje af DJ til dit bryllup?

Det er altid svært at estimerer en pris på leje af DJ til dit bryllup. Faktorer såsom; placering i landet, antal timer der skal spilles, størrelsen på lyd- og lysudstyret, antal gæster, specialønsker til lys gør det vanskeligt, at give eksakte priser. Vi henviser til vores side – Pris på leje af DJ, hvor der et giver priseksempler fra forskellige typer af festarrangement og de vilkår hvorunder MusikDJ har spillet. Vi opfordrer til at du benytter vores kontaktformular i bunden eller øverst i højre side og beskriv dit bryllup. Vi vil herefter vende tilbage med uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

Modtag et uforpligtende tilbud på DJ til dit bryllup

MusikDJ, vil mere end gerne være med til at gøre jeres bryllup til en uforglemmelig aften. Vi har spillet mange steder i landet og kommer også gerne til der hvor din fest afholdes. Benyt nedenstående kontaktformular og skriv om festen, dagen og hvad vi bør vide. Efterfølgende vil vi vende tilbage med tilbud og hvad i kan forvente af aftenen, priser og svar på spørgsmål.

 

kontaktform-klar-til-web

Dit navn (*)

Telefonnummer (*)

Din e-mail (*)

Beskriv din fest